Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

Apátkúti Vadászház Visegrád

Cím: 2025 Visegrád, Mátyás király u. 4.
Telefon: 0036 26/598-082    
E-mail: kertesz.judit@pprt.hu
Internet:www.parkerdo.hu
Kategória:  Apátkúti Vadászház Visegrád - Visegrád Kattints a szállás képére a nagyobb megjelenésért!
Az Apátkúti vadászház Visegrádon található, Budapesttől mintegy 45 km-re a Visegrádi-hegység szívében. Különleges klímájú üdülőhely. Visegrádot északról a Dunakanyar, délről pedig a Visegrádi-hegység határolja. Magába ötvözi a római, ókeresztény, középkori magyar és a 18-19. századi soknemzetiségű kultúrákat, valamint ezeknek a koroknak jelentős építészeti értékeit.

Vadászházunk mintegy húsz éve folytat sikeres családi és csoportos turizmust, valamint helyet ad mind a hazai, mind a nemzetközi konferenciáknak, különböző rendezvényeknek, esküvőknek. Az Apátkúti vadászház 14 férőhelyes, első osztályú panzió. Felújított, kényelmesen berendezett 2-3 ágyas zuhanyzós szobákkal várja vendégeit.

Éttermünk kiváló magyaros és nemzetközi ételekkel, különleges vad- és szárnyas ételekkel, bőséges menüválasztékkal, színvonalas kiszolgálással, kedvező áron várja vendégeit. A vadászház és az étterem rugalmasan alkalmazkodik az egyének és a csoportok anyagi helyzetéhez.

Egész évre vadászati lehetőséget kínálunk 5000 hektáros hegyvidéki (bükkös, tölgyes, cseres) erdőterületünkön. Nyári őzbak vadászat mellett egyéni vaddisznó vadászat lehetséges mezőgazdasági területünkön. Őszi-téli ajánlatunk: gímszarvas bika, tarvad, muflon kos, jerke, bárány, valamint vaddisznó egyéni és társas vadászata.

Vendégeink hozzátartozóinak kellemes időtöltés nyújt:
- horgászat (Apátkúti tó),
- túrázás (Visegrádi-hegység kék, piros, zöld és sárga túraútvonalakon),
- történelmi nevezetességek (Fellegvár, Királyi Palota, Salamon torony, Esztergomi bazilika),
- nyári bobpálya,
- sétahajókázás.

Szeretettel várjuk vadászházunkban, hogy egy maradandó élménnyel legyen gazdagabb. Legyen a vendégünk!

Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu