Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

Festetich Kastélyszálló Szeleste

Cím: 9622 Szeleste, Arany János u.
Telefon: +36/95/565-001  
Fax: +36/95/365-014
E-mail: info@szelesteikastely.hu
Internet:www.szelesteikastely.hu
Kategória: hotel, kastélyszálló
SZÉP kártya: SZÉP kártya elfogadóhely
Festetich Kastélyszálló Szeleste  - Szeleste Kattints a szállás képére a nagyobb megjelenésért!
Nyugodt, festői környezetben, egy 13 hektáros arborétum ölelésében található a 150 éves Festetich Kastélyszálló és mellette a modern Zsuzsanna Hotel.
Az összesen több mint 80 férőhellyel - ideális helyszín csoportos és céges rendezvények, tréningek, konferenciák lebonyolítására, valamint egyéni és családos pihenésre. A 2001 nyarán fúrt saját kútból 1260 m mélységből tör föl az 55 fokos gyógyvíz. Az ásványi anyagokban nagyon gazdag gyógyvíz összetételénél fogva - több mint 4900 mg/l sótartalom - rendkívül kedvező hatást fejt ki a mozgásszervi, rheumatikus, szív és érrendszeri, bőrbetegségekre, valamint a nő- és bőrgyógyászati betegségek gyógyítására, enyhítésére.

Gyógyászati szolgáltatások:
Masszázs, szauna, infrakabin, szolárium, fogászati szakrendelés, masszázsmedence.Zsuzsanna Hotel thermálvizes fedett- és szabadtéri fürdővel, masszázs-medencével is rendelkezik.

A hozzánk látogatók egyszerre élvezhetik az arborétum csendjét, romantikáját és a saját kútból feltörő, gyógyvizes fürdő élményét!

Kellemes nézelődést kívánunk és bízunk benne, hogy galériánk kedvet ébreszt egy valódi látogatáshoz! Örömünkre szolgálna, ha mihamarabb vendégünkként köszönthetnénk Önt!

Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu