Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

Faluszéli Vendégház Boncz Porta

Cím: 0 Nagyrákos, Alsószer 47.  
Mobil: 0036 30/9363-295  
E-mail: plenke@t-online.hu
Internet:www.bonczporta.hu
Kategória: vendégház
SZÉP kártya: SZÉP kártya elfogadóhely
Faluszéli Vendégház Boncz Porta - Nagyrákos Kattints a szállás képére a nagyobb megjelenésért!
A dombokkal, erdőkkel övezett, Zala folyó partján fekvő Nagyrákos keleti Zalalövő felöli végén található a 2005. nyarán megnyílt Faluszéli Vendégház - Boncz Porta. Az őrségi vendégház, tájba illő, korszerű, de a népi építészeti elemeket is magában hordozó épület.
A szobák, apartmanok jól felszereltek, mindegyikhez külön fürdőszoba tartozik. A régi parasztbútorok, berendezési tárgyak cserépkályhák és a kemence a korabeli falusi élet hangulatát idézik. A ház felszereltségéhez tartozik a tűzhely, a mikrohullámú sütő és a televízió. Külön konyha biztosított a főzést kedvelőknek. Étkezési lehetőség: a közeli csárdában és a környékbeli kisvendéglőkben.
A Vendégház családcentrikus, ugyanakkor 25-30 fős rendezvények - esküvők, keresztelők, névnapok, osztálytalálkozók, továbbá tréningek, hivatalos értekezletek, kisebb konferenciák - megrendezéséhez is természetes, nyugodt, meghitt, szép környezetet biztosít, négy évszakon át.
A Faluszéli Vendégházban üdülési csekk is felhasználható!

Parkosított udvar, kerti grill, nagy rét tartozik a házhoz. A kert mögötti domb alján fából készült játszótér várja a gyermekeket. A parkolás zárt udvarban biztosított, az ingatlan riasztóval ellátott.
A csodaszép őrségi táj, az érintetlen természet, a fenyőillatú levegő biztosítja a regenerálódást. A táj szépsége gyalogos túrára és kerékpározásra csábít. Az Őrségben minden évszakban várjuk Kedves Vendégeinket.

Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu