Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

Gyémánt Lovastanya

Cím: 6114 Bugac, Felsőmonostor 63      
E-mail:
Internet:www.eszallas.hu/gyemant-lovastanya-bugac
Kategória: magánszálláshely  Gyémánt Lovastanya - Bugac Kattints a szállás képére a nagyobb megjelenésért!
"Pusztán pihenésre vágyik? Akkor pihenjen a pusztán! Ha kicsit unja, hogy lóként húzza az igát, látogasson el oda, ahol még valóban a ló húzza az igát! Kis időutazással egybekötött kikapcsolódást ajánlunk egy hétvégére vagy akár egy hétre. Szeretett hazánk egyik legérintetlenebb pusztája mellett, Bugacon, szépen felújított, összkomfortos parasztház várja azokat, akik egy rövid időre el szeretnének bújni a világ zaja elől. Nálunk a zajt a lovak vidám, felszabadult "beszéde" és a természet lágy hangjai jelentik. Ha pedig egyenesen a lovak szerelmese, nem is találhat jobb helyet, hiszen itt télen-nyáron csupa "lópofa" programból (lovas kocsikázás, hintózás, szánozás, lovaglás, stb.) választhat. Amennyiben a fenti mondatok közül bármelyik olvasása közben buzgón bólogatott vagy, kilépve a napi ritmusból, egy pillanatra párás tekintettel álmodozva a távolba révedt, használja az alábbi elérhetőségek valamelyikét!"

Lovastanyánk a falusi turizmus keretében működik. Teljes egészében felújított tanyánkban, modern komforttal tökéletesen nyugodt pusztai környezetben tudjuk vendégeinket elhelyezni.
A tanyaépületben 2 db 2 személyes szoba, 1 db 4 személyes szoba, 1 fürdőszoba, felszerelt konyha, étkező, nappali található.
Az aktív pihenés kedvelői szép kirándulásokat tehetnek a környékbeli erdőkben, felkereshetik a Pásztormúzeumot, megismerkedhetnek az ősi magyar állatfajtákkal és részt vehetnek a látványos pusztaprogramokon . A közelben termálfürdő, uszoda található.

Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu