Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

Hétkanyar Vendégház

Cím: 8291 Nagyvázsony, Nemesleányfalu utca 9.      
E-mail:
Internet:www.eszallas.hu/hetkanyar-vendeghaz
Kategória: falusi vendégház
SZÉP kártya: SZÉP kártya elfogadóhely
Hétkanyar Vendégház - Nagyvázsony Kattints a szállás képére a nagyobb megjelenésért!
A Balaton-felvidékí Hétkanyar Vendégház nevét a Nagyvázsonyt Vigántpetenddel összekötő kanyargós, szerpentines útról kapta.

A vadonatúj, minden igényt kielégítő 15+2 fős önálló vendégház 5 fürdőszobás szobával, jól felszerelt konyhával, 20 főt befogadó világos, hangulatos társalgóval és 1000m2-es kerttel rendelkezik. A gyerekeket hinta, homokozó, csúszda és mászóka, a felnőtteket sörpad és hintaágy várja. A házhoz tartozik egy fedett "dühöngő", ami eső esetén sportolásra, kiülésre alkalmas. Zárt, udvari parkolónk 5 kocsi számára ad parkolóhelyet.

A vendégház melletti családi házban kapott helyet a külön bejáratú kozmetika. Az utca túloldalán a nemlesleányfalui Lovasclub csalogatja a lovassport szerelmeseit.

A falu számos látnivalót, nevezetességet és szabadidős tevékenységet kínál: Kinizsi Vár, Pálos Kolostor, Postamúzeum , Kovács műhely és múzeum, Zichy Kastély, Néprajzi Múzeum, horgásztó, salakos teniszpálya, kerékpár kölcsönzési lehetőség. A Bakony turistaútvonalai közül 3 is átvezet a községen, s a Balaton is mindössze 13 km-en belül elérhető. A környékbeli borospincékben pedig kár lenne kihagyni a borkóstolást.

Fedezze fel ezt a gyönyörű környéket, legyen a vendégünk! Várjuk szeretettel!

Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu