Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

Múltidéző Vendégház és Porta Őrség

Cím: 9942 Szalafő, Papszer 2.  
Mobil: 06 30 3901694  
E-mail: multidezovendeghaz@gmail.com
Internet:www.orsegi-vendeghaz.hu
Kategória: vendégház
SZÉP kártya: SZÉP kártya elfogadóhely
Múltidéző Vendégház és Porta Őrség  - Szalafő Kattints a szállás képére a nagyobb megjelenésért!
Őrség legarchaikusabban fennmaradt falujában, Szalafőn várom Önt a Múltidéző Vendégházban és Múltidéző Portán. Forgalomtól teljesen mentes környezetben, rét közepén, erdőhöz közel lévő jól felszerelt apartmanokban pihenhet, ahol csak a madárkacsicsergés, no meg a kakaskukorékolás töri meg a természet csöndjét. Gyermekbarát 2-6 fős apartmanok állnak a rendelkezésére.

KÉK Vendégház
A kék alapon festett bútorokkal berendezett Vendégház (7+2 fő) két apartmanból áll, melyek külön-külön és együtt is igénybe vehetők.

Nyugati bejárattal két egybenyíló szoba van három és kettő parasztággyal, nagy konyha, (egyik falán végig a hagyományos funkciók mindegyikét tartalmazó műemlék kemencével) ahol a ház minden lakója kényelmesen elfér. A konyhában hagyományos épített tűzhely, (főzésre is alkalmas) a szobákban kandalló biztosítja a fűtést. Fürdőszoba és folyosó áll rendelkezésre.

Keleti bejárattal egy szoba, kettő egymás mellett lévő festett parasztággyal, gyermekek részére kihúzható ágy. Fürdőszoba és a szobával egy légtérben konyharész áll rendelkezésre. Kandalló biztosítja a fűtést.

Konyhák felszereltsége: villanytűzhely, hűtőszekrény, mikro, kenyérpirító, kávé/teafőző, konyhai eszközök.

A ház keleti bejárata mozgáskorlátozottak számára kialakított, ezáltal az egész ház alkalmas mozgáskorlátozottak közlekedésére.

ZÖLD Vendégház
A sötétzöld alapon festett bútorokkal berendezett ZÖLD Vendégház (6+2 fő) három apartmanból áll.

Nyugati bejárattal a szobában kettő egymás mellett lévő festett parasztágy van, fürdő és a szobával egy légtérben konyharész tartozik az apartmanhoz. Hagyományos ( főzésre is alkalmas ) tűzhely biztosítja a fűtést.

Középső bejárattal a szobában két különálló festett parasztágy van és egy kihúzható ágy gyermekek részére. Fürdő és a szobával egy légtérben konyharész áll rendelkezésre. Búbos kemence biztosítja a fűtést.

Keleti bejárattal a szobában kettő egymás mellett lévő festett parasztágy van, fürdő és a szobával egy légtérben konyharész tartozik az apartmanhoz. Búbos kemence biztosítja a fűtést.

Konyhák felszereltsége: villanytűzhely (keleti apartmanban főzőlap), hűtőszekrény, mikro, kenyérpirító, kávé/teafőző, konyhai eszközök. Fedett kiülő tartozik az apartmanhoz.

A házak udvarán sütőkemencés fedett kiülő, bográcsozási, grillezési lehetőségek (eszközöket biztosítom), kinti pihenőhelyek. A birtok másfél hektár, sok öreg gyümölcsfával, nagy réttel, két tókával, háziállatokkal (kiskecske, csirkék, cicák). Sütőkemencés fedett kiülő, kerti pihenőhelyek, bográcsozási, grillezési lehetőségek (eszközöket biztosítjuk) várják a Kedves Vendégeket. 100 m-re van a Szala, (Zala folyó), 400 m-re az Őrszem Fogadó, kb. 1 km-re a Pityerszeri Népi Műemlék együttes.

Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu