Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

Kern Vendégház

Cím: 9726 Velem, Rákóczi u. 56.
Telefon: 94/363-612
Mobil: 20/8233-494  
E-mail: kernhaz@freemail.hu
Internet:kern.inf.hu
Kategória: vendégház
SZÉP kártya: SZÉP kártya elfogadóhely
Kern Vendégház - Velem Kattints a szállás képére a nagyobb megjelenésért!
Gyere velem Velembe, ha tiszta levegőre és az Alpok lábánál megpihenve csodálatos természeti környezetre vágysz! Vendégházunk Velem szívében tiszta, szubalpin klímájú, gyógyhatású levegővel körülvett környezetben, 2 épületben 11 szobával várja a kirándulásra, kikapcsolódásra, nyugodt pihenésre vágyó családokat, baráti társaságokat felnőtt és diákcsoportokat (osztálykirándulás, erdei iskola, nyári tábor), kerékpáros túrázókat egész évben. A 2 épület egymástól 100 m-re található ugyanazon az ingatlanon.
Összesen 40 főnek tudunk szállást biztosítani. A szobák 2-3-4 ágyasak, férőhelyeink a következő bontásban állnak rendelkezésre: A nagyobbik vendégházban 6 szoba, 3 fürdőszoba/zuhanyzó WC-vel,+külön WC, 2 felszerelt konyha, társalgó TV-vel található, max. férőhely 22 fő. A vendégházhoz tartozik egy nagy terasz asztalokkal, valamint kerti tűzrakhely egy 25 l-es bográccsal. A szabadban való főzésnek nincs akadálya, a felhasznált fáért kell csak fizetni.
- Szobabeosztás/6 szoba:
- földszinten:1 db 2á, 1 db 3á,
- emeleten : 3 db 4á, 1 db 5á (Az emelet belülről a földszintről közelíthető meg.)A kisebbik vendégházban 5 szoba, 5 fürdőszoba/zuhanyzó WC-vel, felszerelt konyha, társalgó TV található max. férőhely 18 fő.

- Szobabeosztás/5 szoba:
- földszinten: 1 db 3á, 1db 5-6ágy
- emeleten: 2 db 3á, 1 db 4á (Az emelet nem a földszintről, hanem külső lépcsővel közelíthető meg.)

Szállásár: felnőtteknek 2.600-3000 Ft/fő/éj + 300 Ft IFA (készpénzben fizetendő!)

Gyerekár: 4-14 év: 2200 Ft/fő/éj, 4 éves korig nem kell fizetni, ha nem mi adjuk az ágyneműt,vagy a gyerek a szülőkkel alszik. Diákcsoportok szállására: 2000-2400 Ft/fő/éj Szilveszteri szállásár felnőtteknek egységesen: 3200 Ft/fő/éj + 300,- Ft IFA Üdülési csekket elfogadunk!

Vendégházunk egész évben üzemel!
Vendégházanként 1-1 kb. 15 főre alkalmas nappali található valamint a nagyobbik vendégháznál egy nagy terasz, amelyen 4 sörgarnitúra fér el kényelmesen. A teraszt a konyhából és a nappaliból valamint a kertből (tűzrakóhely) is egyaránt meg lehet közelíteni.

Az étkezés: (Önellátás)
Szintenként felszerelt konyha van: reggeli elkészítéséhez vagy főzéshez. A csoport létszámának megfelelő tányér, evőeszköz rendelkezésre áll. Étkezést nem tudunk biztosítani, a felszerelt konyhákban elkészíthető, ill. ebéd és vacsora étteremben rendelhető. Egy 25 literes bogrács rendelkezésre áll főzésre. A helyi kisbolt, ill. vendéglő pár száz méterre van a Vendégháztól.

Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu