Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

Óváros Apartmanházak ***

Cím: 9400 Sopron, Templom utca 14  
Mobil: +36 30 636 8437  
E-mail: info@sopronapartman.hu
Internet:www.sopronapartman.hu
Kategória: apartman
SZÉP kártya: SZÉP kártya elfogadóhely
Óváros Apartmanházak ***  - Sopron Kattints a szállás képére a nagyobb megjelenésért!
Sopron történelmi Óvárosában, gyönyörűen felújított műemlékpalotákban kínálunk különleges, egyedi szálláslehetőséget, valamint egyedi helyszínt üzleti -és magánrendezvényekhez.

A Templom utcában található Haydn Házban és a Tudósok Házában összesen 18 apartmanban van, amelyekben 47 fő elszállásolására van lehetőség. Az Új utcában, a Karlovits Házat, kisebb csoportoknak, baráti társaságoknak ajánljuk, egyedi bérleti konstrukcióban; a 6 apartmanban 18 férőhely biztosított. A háromszintes, 1200 m2-es Anna Átrium Rendezvényház Sopron legrangosabb helyén, Sopron óvárosában a Szent György utcában található, amely kiváló helyszín családi ünnepségek, esküvők, céges tréningek, konferenciák, sajtótájékoztatók megtartásához. Az apartmanházakká átalakított paloták, a Haydn Ház, a Tudósok Háza, a Karlovits Ház és az Anna Átrium Rendezvényház változatos méretű apartmanjai között találhatóak korabeli és modern berendezésűek is. A miniapartmanoktól egészen a 159 m2-es elnöki lakosztályig terjed a kínálat. Az apartmanok több típusú fürdőszobával, felszerelt konyhával rendelkeznek.

A szobák falain kiemelkedő kortárs képzőművészek alkotásai láthatóak, amelyek teljesen egyedülállóvá teszik az Óváros Apartmanházak*** Sopron-t. A kortárs művészet iránt érdeklődők számára tárlatvezetést is biztosítunk. Vendégeink a Körmendi-Csák Gyűjtemény legértékesebb darabjait a szintén az óvárosban található Artner Palota kiállítótermében tekinthetik meg, ahol művészeti bolt is üzemel.

Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu