Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

Kárász Túraszállás és Árnyas Pihenőház

Cím: 5473 Tiszaug, Vörösmarty út- és Rákóczi u. 42
Telefon: 0036 56/ 328-001
Mobil: 0036 20/416-47-89  
E-mail: ugiturizm@gmail.com
Internet:www.eszallas.hu/karasz-arnyas
Kategória: túraszállás, vendégház, diálszállás  Kárász Túraszállás és Árnyas Pihenőház - Tiszaug Kattints a szállás képére a nagyobb megjelenésért!
Kárász Túraszállás
Vízparti, csoportot is befogadni képes, faház 9 kétágyas szobával, a környék árban legkedvezőbb szállása! A központi fűtéssel is felszerelt túraszállás közvetlenül a Holt-Tisza parton áll, folyópart 300 m. Stégjéről a tavirózsákat csodálhatjuk.
A szálláshoz egy ladik, egy kétszemélyes kajak, és egy kenu adott, többet a vízi bázisról lehet kölcsönözni. Nappali-étkező, víz felől fedett terasz 5 asztallal, a konyha 2 mosogatóval, gáztűzhellyel, hűtővel, két fagyasztóval, edényekkel felszerelt. Rendezvények, osztálykirándulások, munkahelyi összejövetelek kellemes színtere lehet. Baráti családok közös nyaralására is kiválóan alkalmas!

Árnyas Pihenőház
A sajátos hangulatú kellemesen hűvös lakás a Holt-Tisza parton áll. Két szobában 5 férőhellyel és veranda, egyszerű vidéki hangulatú berendezéssel ellátott. Hozzá tartozik még fürdőszoba és konyha, valamint a konyhából nyíló uradalmi éléskamra. A szállás közelében több kenu bérelhető. A szobák egymásból nyílnak, ágynemű adott.

Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu