Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

Eszter Tanya

Cím: 9520 Csorvás, Tanya 182.  
Mobil: 0036 20/8248-254  
E-mail: esztertanya@globonet.hu
Internet:www.esztertanya.hu
Kategória: vendégház  Eszter Tanya - Csorvás Kattints a szállás képére a nagyobb megjelenésért!
Magyarország délkeleti részén, Békés megyében, Orosháza és Békéscsaba között, Csorvás kisváros határában találja az Eszter tanyát, amely a tanyasi élet hangulatát idézi a körülötte lévő erdővel, 81 éves öreg eperfájával.

Az idelátogató vendégeknek lehetőséget nyújt családi, baráti, szakmai találkozók és rendezvények lebonyolítására.

A tanya két, 3 ill. 4 ágyas szobából áll (szükség szerint pót ágyazható), 8-10 fő elhelyezésére alkalmas. A szobák korhű, tájjellegű, a kényelemnek megfelelő bútorokkal, népi szőttesekkel és a paraszti élet használati tárgyaival kerültek berendezésre.
Minden szobához fürdőszoba tartozik. A beszélgetésekhez társalgó, a sütéshez-főzéshez teakonyha áll rendelkezésre (mikrohullámú sütő, tea-és kávéfőző, hűtőszekrény, gáztűzhely).

Rendezvények lebonyolítására egy 60 négyzetméteres terem és egy ugyanekkora szilárd burkolattal ellátott tanyasi szín alkalmas.

Előzetes egyeztetés alapján mindenki választhat kedvére programot: hintós sétakocsizást, póni lovaglást; ? idény és igény szerint ? bemutató jellegű mangalica disznótort; házi kenyér és kalácssütést; a hagyományoknál maradva kemencés és szlovák tájjellegű ételek megkóstolását; kézműves foglalkozást (csuhé, szalma, gyöngyfűzés, szövés, gyertyaöntés, mézeskalácssütés..); állatsimogatást; szabadtéri játékok lehetőségét a fából készült játszótéren.

Az udvaron bográcsozó hely, flekkensütő, szalonnasütő teheti még hangulatosabbá az estéket. Minden ember lelki igényének megfelelően más-más élményt nyújt ez a hely. A csendet és a nyugalmat, amiből a ma emberének kevés van, itt megtalálhatja.
Teljesen más minőségű pihenést, aktív kikapcsolódási lehetőséget nyújt az ide látogatóknak.

Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu