Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

Csinyálóház és Cserépmadár szállás: őrségi falusi turizmus

Cím: 9946 Velemér, Fő utca 7.  
Mobil: +36 20/534-2780  
E-mail: vargageza2@gmail.com
Internet:www.csinyalohaz.hu
Kategória: vendégház, falusi turizmus
SZÉP kártya: SZÉP kártya elfogadóhely
Csinyálóház és Cserépmadár szállás: őrségi falusi turizmus - Velemér Kattints a szállás képére a nagyobb megjelenésért!
Csinyálóház www.csinyalohaz.hu
Különleges hangulatú, román stílusú őrségi szálláshely, nászutas párnak, vagy egy családnak.
Az épület 60 négyzetméteres, háromszintes, ötszemélyes önálló ház, két hálóhelyiséggel (2 ágy az emeleten, 3 ágy a padlástérben van), fürdőszobával, konyhával, 11 ablakkal és terasszal.

***

Cserépmadár szállás www.cserepmadar.hu
Három szobás parasztház három fürdőszobával, nagy konyhával és előtérrel, elsősorban kb. 10 fős csoportoknak kitűnő, de családoknak is kiadjuk. A közel száz éves egykori Tóth-házat (a falu házainak többségéhez hasonlóan) a 90-es években le akarták bontani. Az utolsó pillanatban sikerült megvásárolni és ezzel megőrizni. Gondos helyreállítás és korszerűsítés után három szobás szálláshelyet alakítottunk ki belőle, amelyet 10 éve nyitottunk meg. Az épület érdekessége, hogy tégláit és tetőcserepeit helyi szóval: sindüit) a ház lakói égették veleméri agyagból. Ugyanígy a faszerkezeteket is a saját erdőből hozott fából faragott boronákból ácsolták össze.

***

Kert
A vendégek 2 hold saját zöldterületet használhatnak (a nyugati végében erdő, a keletiben patak).

***

Sindümúzeum
A vendégeink díjtalanul megtekinthetik az írástörténész házigazda által összeállított néprajzi gyűjteményt és meghallgathatják az ismertető előadást.

***

Árak:
A www.cserepmadar.hu és www.csinyalohaz.hu honlapjainkon látható árak érvényesek.
Tele szoba vagy tele apartman esetén 4-6 ezer Ft/fő a szállás alapdíj. Ezen felül külön díjat számítunk fel az ágyhuzatért (de azt hozni is lehet), a reggeliért (de a ház előtt minden hétköznap reggel megáll egy reggeliztetőautó), valamint a fűtésért. Ifa: 200 Ft/fő. Gyermek-kedvezmény nincs.

Fűtési idényben a fűtési költségeket is felszámítjuk. November közepe és március közepe között a házaink téliesítve vannak. Igény esetén ilyenkor is fogadunk vendéget (például szilveszterkor), de a téliesítés feloldásának és a visszatéliesítésnek a költségét ki kell fizetni.

***

Ünnepnapokon és hosszú hétvégeken ünnepi csomagárat alkalmazunk, amelyek listáját és árait a www.cserepmadar.hu és a www.csinyalohaz.hu honlapjainkon lehet megtekinteni (ez esetekben minden ágyat, minden munkaszüneti napra ki kell fizetni, függetlenül az igénybevett férőhelytől és időponttól)

***

Foglalás:
A szállást lefoglalni a szállásdíj kifizetésével lehet (személyesen Budapesten, vagy átutalással). A foglalás feltételeiről szerződést írunk, összegéről számlát adunk.

Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu