Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

Aradi úti Vendégház - Miskolctapolca

Cím: 3519 Miskolctapolca, Aradi utca 25.
Telefon: +36 46 422 598
Mobil: +36 30 645 00 46  
E-mail: n.repasi@gmail.com
Internet:tapolcaiudules.hu
Kategória: vendégház
SZÉP kártya: SZÉP kártya elfogadóhely
Aradi úti Vendégház - Miskolctapolca - Miskolctapolca Kattints a szállás képére a nagyobb megjelenésért!
Vendégházunk az év bármely szakában nyitva áll Ön elõtt, akár családjával, akár barátaival szeretné megosztani a pihenés örömét.

Ha családi kikapcsolódásra vágyik vagy barátaival, kollégáival pihenne szívesen, akkor nem csak a változatos felnõtt és gyermek programok, valamint a hely természeti szépségei vagy az európai szinvonalú termálfürdõ kínál tartalmas és pihentetõ kikapcsolódást az Önök számára, hanem például szervezett vagy egyéni túrák, a környezõ várak és városok meglátogatása, melyek minden évszakban várják az ide érkezõket.

Képgalériánkban a Vendégház és Miskolctapolca adottságai mellett a környezõ városok szépségeit is megtekintheti, valamint a változatos programok közül is lencsevégre kaptunke egyet-kettõt, hogy Önnek bemutathassuk.

Üdülési csekkel is fizethet nálunk, amint azt az oldal jobb felsõ sarkában elhelyezett matrica is mutatja.

Szeretettel várjuk Önt, akár családjával, akár barátaival együtt szeretné élvezni a Barlangfürdõ és a hegyvidék kínálta kellemes környezetet!

Megközelítés:
Gépkocsival érkezőknek
A Miskolc-Tapolca kezdete tábla után bal oldalon egy parkoló található, itt kell balra kanyarodni, majd az utca végén jobbra, ez után az elsõ lehetõségnél ismét balra, innen pedig már csak egyenesen.
Az autóval érkezõknek parkolási lehetõség biztosított.

Tömegközlekedéssel érkezőknek
A 2. számú busszal a Tapolca-Strandfürdõ megállónál kell leszállni (ez közvetlenül a végállomás elõtti megálló), majd az út túloldalán a Hejõ patak felett átívelõ hídon keresztül a pecsenyések elõtt végighaladva egy 7-8 perces séta után meg is érkeznek a szálláshelyre.

Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu