Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda

Cím: 5525 Füzesgyarmat, Kossuth u. 92.
Telefon: 0036-66-590-230  
Fax: 0036 66 590-239
E-mail: hotel@hotelgara.hu
Internet:www.hotelgara.hu
Kategória: hotel
SZÉP kártya: SZÉP kártya elfogadóhely
Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda - Füzesgyarmat Kattints a szállás képére a nagyobb megjelenésért!
A Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness szálloda az Alföld délkeleti részén, Füzesgyarmaton található, kb. 76 km-re Debrecen és Gyula között.

Füzesgyarmat kitűnő lehetőségekkel szolgál a vidéki nyugalmat kereső turistáknak, azoknak, akik szabadidejüket gyógyulással, aktív-, és passzív pihenéssel, fürdőzéssel, lovaglással, horgászással vagy vadászattal szeretnék eltölteni.
Ezen kívül a Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness szálloda a tökéletes választás azon vállalatok számára is, akik tréningeket, konferenciákat, vállalati rendezvényeket szeretnének magas színvonalon, hangulatos környezetben lebonyolítani.

A szálló egy négyszintes, családias hangulatot sugalló épület, összesen 76 db szobával, melyből 4 db háromágyas szoba – gondolván kerekes székes Vendégeink igényeire is – akadály mentesítve lett kialakítva. A szobák korszerűen berendezettek (színes televízió, telefon, beépített szekrény, zuhanyzó, stb.), a lakosztályok klimatizáltak és mini-bárral is ellátottak.
A Thermal Hotel Gara***Gyógy- és Wellness szálloda térítésmentes szolgáltatásaival (szauna, jacuzzi, nyitott termál-, gyermek-, és úszómedence, billiárdterem, ping-pong, teniszpálya, fitnessterem, röplabdapálya, játszótér), a szellemi, fizikai felfrissülést, gyógyulást keresők részére kitűnő lehetőségeket nyújt, és egyéb fakultatív programok széles választékát is kínálja.

A Thermal Hotel Gara***Gyógy- és Wellness szálloda a színvonalas szobáit klimatizált étteremmel, Bogár bárral, fény- és hangtechnikával ellátott, klimatizált konferenciatermekkel (1 db 150-200 fős, 1db 80 fős, valamint 2db 20 fős), 8 személyes panoráma lifttel, valamint őrzött parkolóval teszi Kelet-Magyarország egyik legjelentősebb konferencia helyszínévé.

Szállodánk a hagyományos családi üdültetés és konferencia turizmus mellett már a gyógyászati igények kielégítésére is maximálisan alkalmassá vált. A gyógyászati egység a mozgásszervi megbetegedések teljes körű kezelési lehetőségén túl jelentős mértékben járul hozzá a rehabilitáció, a sebészet, ortopédia, a belgyógyászat, a nőgyógyászat, az urológia, a neurológia, pszichiátria terápiás igényeihez is.
A gyógyászati központ kialakítását nagymértékben elősegítette, hogy Füzesgyarmat nátrium-kloridos jódos 63 °C hőmérsékletű, „Sárrét gyöngye” elnevezésű gyógyvízzel rendelkezik, amelynek kedvező hatása van, pl. porckorong bántalomra, különböző gerinc-megbetegedésekre, gyulladásokra, nőgyógyászati problémákra, de műtétek utáni utókezelésre, rehabilitációra és rekreációs kezelésekre is.

Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu