Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

Apartman Vendégház

Cím: 9737 Bük, Damjanich u. 21  
Mobil: 0036-20-9676-678
Fax: 0036-36-418-666
E-mail: lakstudio@free.agria.hu
Internet:www.eszallas.hu/apartmanvendeghaz
Kategória: apartman, vendégház
SZÉP kártya: SZÉP kártya elfogadóhely
Apartman Vendégház - Bük Kattints a szállás képére a nagyobb megjelenésért!
A négy apartmant magába foglaló családias vendégház a meglévő épület mögött helyezkedik el, azzal egybeépült, de a meglévő családi háztól független, másik utcáról közvetlen utcai kapcsolata is van.

A földszinti apartmanokban, a szobákban 2 ágy és fotelágy, míg az 54 m2 - es tetőtérben 4 ágy van 2 - 2 külön helyiségben. Pótágyat kérésre minden apartmanban tudunk biztosítani.

Az egyes apartmanokhoz - kizárólagos használatú - WC - vel felszerelt fürdőszoba, 120 l-es mélyhűtő rekeszes hűtőszekrény, felszerelt konyha (mikro, kávéfőző, edények, stb.), terasz, saját kerti bútor tartozik. A szobákban rádió, magyar és osztrák műsorok vételi lehetőségével színes TV van. A gondozott kertben bográcsoló, szalonnasütő hely, lengőteke használat és zárt parkoló biztosított.

Az étkezés önállóan megoldható, (200 m-re élelmiszerbolt van), de 5 - 10 perces sétával a községben több jó étterem elérhető. A Fürdőn lévő éttermeken kívül a településen 13 étterem található és több mint 75 különböző üzlet, presszó áll a vendégek rendelkezésére.

A város határában lévő fürdőtelep a közeli helyijáratú busszal, gépkocsival vagy kerékpárral közelíthető meg.
A 2 db szabadhasználatú kerékpárunkat a helyszínen lehet előjegyezni 1-1 napra.

A szálláshelyen az új vendégek fogadása 12-19 óra között történik, az elutazás napján 11 óráig kell az apartmanokat elhagyni.

A fürdő adta szolgáltatási lehetőségeken kívül a környéken számtalan idegenforgalmi, turisztikai célpont van, amelyek felkeresése hasznos és kellemes időtöltést tesz lehetővé. (Kőszeg, Sopron, Fertőd, Velem, Nagycenk, Szombathely, Vas megye arborétumai, stb.)

A vendégház egyben kitűnő bázisát jelentheti egy-egy burgenlandi vagy bécsi kirándulásnak is. Bükön felszállási lehetőség van a Bécsbe menő buszra és vonatra. A program-lehetőségek még a közelben lehetővé teszik a kerékpározást, lovaglást, teniszezést, golfozást, horgászást, csónakázást.

Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu