Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

HOTEL UNO***

Cím: 6000 Kecskemét, Beniczky Ferenc u. 4.
Telefon: 0036 76/ 480-046    
E-mail: hoteluno@hoteluno.hu
Internet:www.hoteluno.hu
Kategória: hotel
SZÉP kártya: SZÉP kártya elfogadóhely
HOTEL UNO*** - Kecskemét Kattints a szállás képére a nagyobb megjelenésért!
Jelenleg a 24 db 1,2 illetve többágyas szobáinkban összesen 50-55 fő helyezhető el. Minden szobánk légkondicionált, színes TV-vel, saját fürdőszobával (zuhanyozóval), telefonnal és minibárral felszerelt. Kecskeméti viszonylatban alacsony árakkal, magas színvonallal és családias hangulattal próbáljuk meg elérni, hogy vendégeink maximális megelégedettséggel távozzanak hotelunkból.
A svédasztalos reggelit, minden igényt kielégítőenű, kimagaslóan választékosan állítjuk össze. Az épületben lift könnyíti meg a közlekedést, szórakozási lehetőségként pedig egy non-stop drink bár és egy biliárd-klub áll rendelkezésre. Vendégeink gépjárműveinek elhelyezését a hotel belső udvarában kialakított zárt parkolóban biztosítjuk, a buszok pedig közvetlenül a hotel előtt tudnak parkolni ( TÉRÍTÉSMENTESEN!! ).

A hotel 30, illetve 60 fő befogadására alkalmas, légkondicionált rendezvénytermei, melyek természetes fénnyel és teremvilágítással, modern technikával felszereltek, az állófogadások, meetingek, rendezvények, családi összejövetelek, árubemutatók, esküvők, konferenciák, tréningek, üzleti megbeszélések ideális lebonyolítási helyszínei.

Hotelunk 2005.-től tagja a Magyar Szállodaszövetségnek!
ÜDÜLÉSI CSEKKET ELFOGADUNK!

Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu