Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

Mala Garden Restaurant & Hotel

Cím: 8600 Siófok, Petőfi sétány 15/A
Telefon: 0036 84/506-687  
Fax: 0036 84/506-688
E-mail: info@malagarden.hu
Internet:www.malagarden.hu
Kategória: hotel  Mala Garden Restaurant & Hotel - Siófok Kattints a szállás képére a nagyobb megjelenésért!
Keleti hangulat, és kényelem elérhető áron Siófokon az Aranyparton.
Az épület külső vonalait , a szobák belső tereit Bali szigete ihlette. A tágas, barátságos hangulatú belső keleti jellegét modern, minimál ízléssel alakítottuk ki.

Szállóvendégeink luxusérzéséről a gondosan válogatott, kényelmes bútorok és a minden igényt kielégítő, modern felszereltség gondoskodik. Az étteremben a fogások összeállításánál figyelmet szenteltünk a hazai ízek kedvelőinek, de gondoltunk a vegetáriánusok igényeire is. Megtalálják a kedvükre valót a thai, maláj, mediterrán konyha rajongói is, de az egészséges életmód hívei sem csalódnak a saláták, natúr húsok és halak bőséges kínálatának láttán.

A Mala Garden rendkívül szerencsés fekvésének köszönhetően az étterem az egzotikus gasztronómiai örömök mellett a gyönyörű balatoni kilátással is megörvendezteti vendégeit.
Sétálj a Mala Garden varázslatos kertjében, ahonnan csak egy lépés a parti föveny, majd a buliban kihevülve, koktéloddal a teraszon pihenve átélheted a trópusi éjszakák varázsát: a vízpart és a vérpezsdítő zene örömét.

Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu