Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

Ametiszt Hotel Harkány

Cím: 7815 Harkány, Szent István u. 26-28.
Telefon: 0036 72/279-339
Mobil: 0036 20/9272-106
Fax: 0036 580-077
E-mail: info@ametiszthotel.hu
Internet:www.ametiszthotel.hu
Kategória: hotel
SZÉP kártya: SZÉP kártya elfogadóhely
Ametiszt Hotel Harkány - Harkány Kattints a szállás képére a nagyobb megjelenésért!
Harkány csodás gyógyvízzel várja! A mediterrán hangulatú fürdőváros Harkány szívében, ám egy csendes, nyugodt utcában fekvő Ametiszt Hotel Harkány egy barátságos, színvonalas szállás lehetősége. Szállodánk egy-, két-, illetve háromágyas szobái Harkány szállás kínálatában kiemelten kedvező áron, komfortos, színvonalas, vendégbarát elhelyezést nyújtanak, melyre több száz visszatérő vendégünk a garancia.

Az Ametiszt hotel különlegessége, hogy Harkány központjában kertkapcsolatos szobákat tud biztosítani. A szállás szobáinak többsége teraszos. A hotel különös gonddal ápolt kertje az év minden szakában kellemes, szemet gyönyörködtető látványt nyújt, melyben az Ametiszt étterem platánfás kerthelyisége is helyet kap. Étlapunkról nem hiányozhatnak a tradicionális magyaros fogások és a Villányi borvidék páratlan fehér- és vörös borai sem.

A világszerte méltán híres Harkányi Gyógyfürdő- mely minden igényt kielégítő gyógy- és wellness szolgáltatásokkal, 34-38 C° hőfokú medencékkel áll az üdülők, gyógyulni vágyók rendelkezésére- szálláshelyünktől 250 m-re található.

A vidék egyedülálló látványosságai számtalan lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra minden korosztálynak.

Válogasson a tartalmas csomagajánlatainkból!

Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu