Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

Csutaj Vendégház

Cím: 3242 Parádsasvár, Rákóczi utca 43  
Mobil: 0036 30 9665 677  
E-mail: manyokimoni@t-online.hu
Internet:www.csutaj.hu
Kategória: vendégház  Csutaj Vendégház - Parádsasvár Kattints a szállás képére a nagyobb megjelenésért!
Parádsasvár a 24-es számú főút mellett helyezkedik el. Gyönyörű földrajzi, természeti környezetben fekszik a Mátra északi oldalán.

A "Csutaj" a néhány, még ma is álló ház egyike, mely még az 1700-as években épült. A korához képest gyönyörű állapotban van, melyet folyamatos gondoskodással és szeretettel érünk el. Az eredeti gerendás födém, hajópadló és nyílás zárók betekintést engednek a régi kor építészetébe, és annak tartós mivoltába. Kérjük vendégeinket, hogy itt tartózkodásuk alatt óvják ezt az egyedülállóan egyben maradt, régi házat, hogy még sokan élvezhessék azt a kellemes hangulatot, és kikapcsolódást, amit nyújt.

A ház mellett csordogáló kis patak a Remeteforrásból ered, és előbb a Tarna patakot táplálja, melyből később a Tarna folyó lesz. Vize tiszta, néhány éve visszatelepültek bele a folyami rákok is, melyek a meder szélén rejtőznek, de kitartással megfigyelhetők.

A ház nem közvetlenül az utca mentén helyezkedik el, hanem egy meredek lejtőn lehet lejutni. Figyelni, kell, hogy adott esetben fel is tudjon jönni majd a gépjármű!

Az udvarban tűzrakó hely, tetővel ellátott hintaágy, 10 személyes fedett kerti asztal, lengő teke, a patak partján fára akasztható függőágy és grillező található.

Lent a háznál, a patak miatt mindig néhány fokkal hűvösebb van, mint fent az utcán. A házban is, a vastag falak miatt télen, fűtés nélkül 10-15, nyáron kellemes 20 fok van.

Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu