Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

Medves Hotel

Cím: 3100 Salgótarján, Medvesi út 16.      
E-mail:
Internet:www.eszallas.hu/medves
Kategória: hotel
SZÉP kártya: SZÉP kártya elfogadóhely
Medves Hotel - Salgótarján Kattints a szállás képére a nagyobb megjelenésért!
A kétcsillagos Medves Hotel csodálatos természeti környezetben, a Medves fennsík peremén, egy erdei park közepén található. A környék földtani értékekben igen gazdag: a fennsík, a lefutó kis szurdokvölgyek, árnyas bükkösök és patakvölgyek kiválóan alkalmasak kirándulások, túrák lebonyolítására. De nemcsak az aktív turizmus kedvelőit, hanem a "csupán" pihenni vágyókat is elkápráztatja a környék a nyugalmával. Itt mindenki, gyerekektől a felnőttekig, fiataloktól a nyugdíjasokig, megtalálja a számára legmegfelelőbb szolgáltatásokat. Családi ünnepek, összejövetelek rendezésére, céges rendezvények, konferenciák szervezésére egyaránt ajánljuk szállodánkat.
A csodálatos természeti környezetben a Medves Hotel szolgáltatásaival még tökéletesebbé kívánja tenni az itt eltöltött időt.
A fiatal, de annál lelkesebb személyzet célja, hogy Ön minél kipihentebben és elégedettebben térjen haza bízva abban, hogy máskor is szállodánkat választja nyaralása helyéül.

SZÁLLODA
A Medves Hotel 48 szobával rendelkezik. Az első két emeleten 17-17 erkélyes szoba, a tetőtérben 14 szoba található. A szobákhoz zuhanyfülkés fürdőszoba tartozik. Televízió bekötésére minden szobában lehetőség van, a szobák többsége televízióval felszerelt.

ÜDÜLŐHÁZAK
Az üdülőházak elsősorban nagyobb csoportok, iskolások, sportolók számára nyújtanak szálláslehetőséget. Kiválóan alkalmasak táborok, erdei iskolás programok lebonyolítására. Az ifjúsági faházak az objektum cser- és tölgyerdővel határolt északi részén helyezkednek el. Az összesen 30 lakrészből álló faházblokkok, melyekben közel 200 fő szállásolható el emeletes ágyakon, a parkos és lejtős területen elszórtan találhatók. Az üdülőházakhoz közös zuhanyzó ; blokkonként külön mosdók, WC-k és központi szabadtéri terület tartozik, mely alkalmas nyársalásra, bográcsozásra és egyéb programok lebonyolítására. A nyári előadóban különféle foglalkozások és rendezvények tarthatók, fedett teraszán a nyári esőzések ideje alatt szervezhetők programok.
A volt lőtér helyén kialakított "klubhelyiségben" közösségi programok szervezésére, televíziózásra is van lehetőség. Sportversenyek rendezésére egy aszfaltburkolatú sportpálya áll rendelkezésre. Erdei iskolai programok keretén belül az iskolás csoportok számára igény szerint szervezett foglalkozásokat biztosítunk. A csoportok étkeztetése önkiszolgáló étteremben történik.
A szálláshely típusa, komfortjellemzője: üdülőházak (faházak) - II. kategória
Nyitvatartása: szezonálisan - 2007. május 01. - szeptember 30-ig folyamatosan
Az üdülőházak vendégei előzetes egyeztetés alapján igénybe vehetik a Hotel Medves szolgáltatásait.

SZOLGÁLTATÁSOK
Asztalitenisz, Biliárd, Tekepálya, Tornaterem (labdarúgás, kosárlabda), Aszfaltburkolatú és salakos pálya, Drinkbár műholdas TV-vel, Szauna, uszoda (jelenleg próbaüzem alatt), Park/ kert

KONFERENCIÁK, TRÉNINGEK, RENDEZVÉNYEK, BEMUTATÓK
- 150, 100, 50 és 20 fős konferenciatermek
- Telefon, telefax, internet, wifi, videó távkonferenciák
- Projektor, flip chart, diavetítő, írásvetítő, fénymásoló gép
- Hangosítás, tv (kivetítéssel is), videó
- Helyiségek a szervezőknek

KULTURÁLIS PROGRAMOK
Tavaszi zsongás
Földalatti Bánymúzeum
Nemzetközi Dixieland Fesztivál
Nemzetközi Sci-fi Hungarocon Találkozó
Nógrádi Folklór Fesztivál
Nemzetközi Ugrógála

Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu