Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

Provincia Panzió

Cím: 7354 Váralja, Kossuth L. u. 273
Telefon: 0036 74/558-902    
E-mail: panzio@provincia.hu
Internet:www.provincia.hu
Kategória: panzió
SZÉP kártya: SZÉP kártya elfogadóhely
Provincia Panzió - Váralja Kattints a szállás képére a nagyobb megjelenésért!
Váralja csendes kis község a Mecsek egyik legszebb völgyében. A falu a Dél-Dunántúl közepén fekszik, ahonnan könnyen elérhetők a térség legkedveltebb kiránduló célpontjai. A Provincia Panzió a falu utolsó házaként, közvetlenül az erdő mellet található, csendes, idilli környezetben. Az egykori falusi nagygazda házából kialakított szálláshelyen megőriztük a múlt hangulatát és stílusát. Az új épület kisebb szobáiban modern bútorok találhatók. Minden szobánkhoz zuhanyzó és WC tartozik. Társalgónkban TV, könyvtár és játékok várják vendégeinket. A panzió éttermében csak szálló vendégeinket fogadjuk, a félpanziós ellátásban bőséges reggelit és falusi ízekkel készített kiadós vacsorát kínálunk.
A gyerekek különösen jól érzik magukat nálunk. A kicsiket gyerekággyal és éttermi székekkel várjuk. Számukra mindenkor szívesen készítünk speciális ételeket. A hatalmas, zárt kertben zavartalanul kergethetik a labdát, vannak kerékpárjaink, hintánk, homokozónk, szabadtéri sakkunk és malomjátékunk, asztalitenisz és tollaslabda felszerelésünk valamint magyar íjunk. A panzió saját horgásztavában főként a gyerekek horgásznak. Nyáron kedvelt a hatalmas fürdőmedence. A falusi golf házunk találmánya az egész család számára kellemes kikapcsolódás biztosít.

Wellness
Panziónk kertjében az útmutatások alapján kialakítottunk egy olyan Kneipp- sétáló ösvényt, mely élmény a léleknek és ajánlott wellness program mindenkinek. Az ösvény különböző anyagain való séta - a homoktól a fenyőtobozig, a fatörzseken, a különböző méretű és formájú köveken át a patak vízéig - csodálatos felüdülést biztosít a lábnak és az egész testnek.

Túrák
A házunk elől induló kijelölt gyalogtúra útvonalakat követve vendégeink bebarangolhatják a keleti- Mecsek legszebb völgyeit, csúcsait és eljuthatnak az csendes, szép mecseki falvakba.

Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu