Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

Harangláb Vendégház

Cím: 8449 Magyarpolány, Sallai u. 19.
Telefon: 0036 88/231-187
Mobil: 0036 70625-4405
Fax: 0036 88/231-187
E-mail: edit@haranglab.hu
Internet:www.haranglab.hu
Kategória: Vendégház
SZÉP kártya: SZÉP kártya elfogadóhely
Harangláb Vendégház - Magyarpolány Kattints a szállás képére a nagyobb megjelenésért!
A Harangláb Vendégház a falu központjában található, 1925-ben épített, tornácos, fagerendás bakonyi parasztház, kiegészítve egy stílusában is hozzáillő, új épületszárnnyal, ahol 9+ 1 főnek tudunk kényelmes, otthonos elhelyezést biztosítani. A 40 m hosszú épületet, 1.700 négyzetméter füvesített, gyümölcsfákkal, virágokkal hangulatossá alakított kert veszi körül. Ebből 600 négyzetméter, külön bejárattal csak a vendégek kényelmét szolgálja. Az itt megépített 50 négyzetméteres nyitott szín, védett, árnyékos helyet biztosít a pihenéshez és kikapcsolódáshoz.

Két darab 35 négyzetméteres földszinti (melyeket mozgássérült látogatóink is igénybe tudnak venni) és egy tetőtéri, külön bejáratú, az elmúlt 100 év kultúrájának egy-egy fejezetét idéző lakrészben gondoskodunk a kényelmes és otthonos elhelyezésről.
Összkomfortos feltételeket biztosítunk, központi fűtéssel, felszerelt konyhával, zuhanyfülkés fürdővel, WC-vel, előszobával, kábel TV rendszerrel, zárt udvarban történő parkolással, pihenőkerttel.

Kiegészítő szolgáltatások

Közösségi helyiség:
A tetőtérben, hangulatos, külön bejáratú helyiséget alakítottunk ki azzal a szándékkal, hogy vendégeink a téli időszakban vagy rossz idő esetén is barátságos környezetben tölthessék el szabadidejüket. Olyan része a vendégházunknak, ahol társasjátékokat, zenehallgatási és külön TV nézési lehetőséget is biztosítunk.

Kenyérsütés:
Mindennapi életünk része, aminek élményét és eredményét (cipó, langalló) szívesen megosztjuk vendégeinkkel.

Gyümölcsaszalás:
Nyár végi és kora őszi lehetőség arra, hogy a kenyérsütő kemencében vendégeinkkel közösen aszaljunk gyümölcsöt.

Gyermek és bababarát szállás:
A ház "baba barát" felszereltsége biztosítja, hogy a kisgyermekes családok a szálláson a baba elhelyezéséhez és kényelméhez szükséges minden eszközt megtaláljanak.

Programszervezés:
Segítünk olyan programok szervezésében, melyek hozzájárulnak a Bakony és Somló-hegy kultúrájának megismeréséhez, az itt töltött idő élménygazdagabbá tételéhez.

Kerékpár kölcsönzés.
Üdülési csekket elfogadunk!

Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu